Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Turvaa lääkehoitosi!

Ota yhteyttä!

050 376 5676

Toimialueena Ylivieska

ja lähikunnat

Kunnat ja yksityiset hoivakodit

 

- Lääkekustannukset kuriin -

Moniammatillinen tiimi on enemmän kuin osiensa summa. Moniammatillisella tiimityöllä voidaan ratkaista hankalia lääkitykseen liittyviä ongelmia, ja sen avulla lääkärin on helpompaa tehdä päätöksiä ja ottaa vastuu potilaasta kokonaisuutena. Kaikkien tiimiläisten ajankäyttö tehostuu, kun asiat

selvitetään yhdessä keskustellen eikä aikaa kulu turhaan sähköisen sairauskertomuksen selaamiseen ja ylimääräiseen kirjaamiseen. Farmaseuttinen näkökulma tuo syvyyttä lääkehoidon arviointiin ja lääkitysmuutokset tehdään perustellusti. Sairaanhoitajalla on arvioinnissa keskeinen rooli potilaiden valinnassa ja esitietojen keräämisessä, lääkitysmuutosten toteuttamisessa sekä niiden vaikutusten seurannassa.

Moniammatillinen työ on ammattiryhmille motivoiva, opettavainen ja innostava verrattuna perinteisiin tapoihin. Lopputulos on parempi sekä potilaan että terveydenhuollon toimijoiden kannalta.

 

Tarjoan asiantuntijapalveluita räätälöidysti eri toimipisteiden tarpeen mukaan. Sovitaan yhdessä yksityiskohdista!

 

 

Fimean moniammatillinen verkosto on edistänyt moniammatillisten lääkehoidon järkeistämiseen liittyvien toimintamallien kehittämistä ja levittämistä sekä käyttöönottoa kansallisesti. Videoon on tiivistetty ydinajatus moniammatillisesta yhteistyöstä.